MLI Master Leren en Innoveren

 Wij zijn Silvia, Lindy, Yvonne, Rian, Marieke en Lisette. In 2015 zijn wij afgestudeerd aan de Master Leren en Innoveren. Onze afstudeeronderwerpen liepen uiteen van ouderbetrokkenheid tot zelfgestuurd leren. Vanaf de start van onze opleiding vormen wij een netwerk waarbinnen wij elkaar verder op weg helpen met onderwijsontwikkelingen op verschillende gebieden. Afgelopen jaar hebben we ons, naast onze eigen schoolontwikkelingen, ook gericht op vragen vanuit stichting Eenbes. Onder andere een onderzoek naar de overgang van primair onderwijs naar voorgezet onderwijs. 

Vanaf dit schooljaar leeft vanuit de stichting de behoefte om onze expertise breder in te zetten. Dit is een nieuwe uitdaging die we met veel enthousiasme aangrijpen.

 

Wat kunnen wij onder andere voor jullie betekenen: - Kennis delen en adviseren over praktijkonderzoek - Meedenken met een leervraag die leeft op de werkvloer - Het scherpstellen van een probleem of ambitie die een school heeft - Kritisch volgen van een onderzoeksproces - Meedenken over het bewaken van een onderzoekscyclus - Meekijken en analyseren van onderzoeksdata 

Veranderprocessen zijn maatwerk, dus neem gerust contact met ons op. Wij denken graag met jullie mee.

rian.rosmulder@eenbes.nl 

yvonne.saasen AT eenbes DOT nl

lindy.vangrieken AT eenbes DOT nl 

marieke.snijders AT eenbes DOT nl

silvia.wientjens AT eenbes DOT nl

lisette.steenbakkers@eenbes.nl